Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso v solamylu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Babaka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 228 kJ /
533 kcal
Bílkoviny22,16 g
Tuky24,83 g
Vláknina6,62 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 4,17 g
Sůl11,22 g
Sacharidy53,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Marinádu vytvoříme rozšleháním surovin a do ní poté naložíme naklepané maso na 1 den (hovězí na 3 dny). Krok 2: Smažíme na oleji.

Zveřejněno 1. 9. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso v solamylu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4QV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Maso v solamylu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v4QV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Tato marinada na maso sa mi paci urcite vyskusam ukladam na vyskusanie:yes::yes::yes:

Je to na všech webech podobný - někdo se najednou objeví a začne vidlema házet recepty pochybné kvality.....:-(

Tématické fráze:
naložené maso v solamylu, maso nalozene v solamylu, maso v solamilu, vepřové v solamylu, vepřové maso v solamylu, vepřové maso v solamilu, solamyl recept, nalozene mado solamyl, smazene maso v solamilu, solamyl recepty, maso naložené v solamilu, naložené maso solamyl, veprove platka solamylu, co je solamyl, vepřové maso a solamyl, recepty ze solamylu, marináda hortice ,polévkové koření,solamyl, vepřové maso solamyl, maso v horcici a solamyly, naložené maso ve vejcích a solamilu

Suroviny:
maso vepřové, solamyl, vejce, koření polévkové, omáčka worcesterová, hořčice, pepř, česnek

Přidat fotografie receptu