Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 161 kJ / 1 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,15 g |
Tuky | 13,97 g |
Vláknina | 16,63 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 378,76 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uděláme kvásek, po zpěnění přidáme mouku a vypracujeme těsto, necháme cca 1/2 hod. vykynout.
Krok 2: Z těsta tvoříme stejné bochánky a necháme cca 15 min. nakynout.
Krok 3: Pak bochánky natahujeme na placky a vhazujeme do rozpáleného tuku.
Krok 4: Usmažené potíráme dle chuti:
naslano: česnek, olej, trochu vody nebo kečup, sýr, tatarka
nasladko: džem, povidla, ovoce, zakyska
naslano: česnek, olej, trochu vody nebo kečup, sýr, tatarka
nasladko: džem, povidla, ovoce, zakyska
Zveřejněno 1. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoše jednoduché
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4pl
Moje poznámka
Langoše jednoduché
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4pl
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 31 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Tématické fráze:
jednoduché langoše
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
droždí,
kvásek,
olej
Komentáře (1)