Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kýta na černém pivu

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 3+

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 278 kJ /
1 022 kcal
Bílkoviny163,01 g
Tuky28,23 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,35 g
Sacharidy27,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme česnekem a kmínem z obou stran. Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran v pánvi a přendáme do pekáčku. Krok 2: Ve výpeku opečeme na půlkroužky pokrájenou cibuli. Zaprášíme ji solamylem a znovu osmahneme. Přidáme pivo, vývar, kečup. Dobře smíchanou směs nalijeme do pekáčku na maso. Krok 3: Pekáček zakryjeme alobalem a kýtu na pivu dusíme při 200 °C zhruba hodinu, občas podléváme. Chvilku před dopékáním alobal sundáme. Podávala jsem s bramborovou kaší.

Zveřejněno 11. 9. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kýta na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k4or

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kýta na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k4or

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

O víkendu jsem vyzkoušela a výsledek luxusní. Ta kombinace s bramborovou kaší je skvělá, původně mě to sice trochu lákalo do rýže, ale nepodlehla jsem a dobře jsem udělala. Děkuji za skvělý recept, ukládám do oblíbených.

Dělal jsem včera k obědu a musím říct že se po tom jen zaprášilo. Bylo to naprosto luxusní.
Děkuji tento recept si ukládám.:yes:

To zkusim, ale dodelam v pomalem hrnci. Tusim bombu

Vypadá to výborně:yes::yes::yes:

Výborný dnes vyzkoušeno <3:yes::yes:

:yes: tohle vypadá dost jedle :-)

Tématické fráze:
vepřová kýta na černém pivu, kyta na pivu, vepřová kýta na pivu, vepřová kýta na černém pivu recept, vepřové na černém pivu, kýta na pivě, vepřová kýta na černém na pivu, stehna na pivě, kyta, vepřová kýta na černém pivě, pečená kýta na pivu, kýta na černém pivě s bramborovou kaší, vepřová kyta na černem pivo, uzena kyta na pivu, pečená vepřová kýta na cernym pivu, náhodný oběd -recepty s černým pivem, recepty kýta na na pivu, pečená kýta na černém na pivu, vepřová kýty na na černém pivu, kyta na černým pive

Suroviny:
kýta vepřová, cibule, česnek práškový, sůl, kmín drcený, solamyl, kečup ostrý, vývar, olej

Přidat fotografie receptu