Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tyčinky Surimi smažené

Hodnocení receptu je 4,1 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sidera

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme vejce, mouku, pivo, koření do rybích salátů, provensálské koření (nebo jiné, které nám chutná) nastrouhaný eidam a vytvoříme hustější hmotu. Krok 2: Nerozmražené tyčinky obalíme v těstíčku a smažíme v oleji. Krok 3: Na talíři můžeme pokapat citronem, nebo podáváme k čínskému zelí, viz recept "Salát z čínského zelí".

Zveřejněno 8. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tyčinky Surimi smažené

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LgxA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tyčinky Surimi smažené

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LgxA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

za tepla je to výborné :yes:

Sidera, špatně jsi mě pochopila, složení zas až tak nesleduju...jen jsem tím chtěla říct, že podle člověka, který se vyučil v oboru (M.Štěpnička), přijdeš tepelnou úpravou o to, co dělá krabí tyčinky KRABÍMI;-) a zůstane jen rybí maso.....

Cathleen, nesmíš tak sledovat složení potravin, protože pak zjistíš, že 90% jsou jenom škroby a barviva ;-). Já to sleduju pouze u psího krmení, protože svojí fenečce bych nerada dávala něco nevhodného:-))

Jednou jsem byla na služební večeři a kolegyně si dala kuřecí prsa plněná krabími tyčinkami. Ovšem kuchař jaksi před úpravou zapomněl z těch tyčinek sundat ten ochranný igelit. Od té doby tyčinky v tepelné úpravě fakt nemusím :-)) Tím ovšem nijak neshazuju tento recept, doma bych si samozřejmě ten igelit sundala, že jo. Já jen tak pro zasmání.;-)

Vypadá to zajímavě, ale od doby, kdy jsem četla rybí kuchařky p.Miloše Štěpničky (nakl.Dona), tyto tyčinky jíme jen za studena - třeba v salátu.
P.Štěpnička píše, že tyhle tyčinky jsou tresčí maso, napuštěné krabím výtažkem. A jakákoliv tepelná úprava z tyčinek "kraba" vytáhne, takže pak baštíme "obyčejnou" tresku......:-/

Kdysi jsem to dělala klasicky v trojobalu, už si nevzpomínám, jak to chutnalo a s tím pivem to vypadá zajímavě:-p

Tématické fráze:
smažené krabí tyčinky, surimi recepty, surimi, krabí tycinky smažené, recepty ze surimi tyčinek, krabí tyčinky složení, surimi recept, obalované krabí tyčinky, rybi tycinky recepty, rybí tyčinky recept, jak připravit krabí tyčinky, úprava krabích tyčinek, recept surimi, rybi tycinky, smazene krabí tyčinky recepty, úprava surimi tyčinek, jak upravit krabi tycinky, surimi v testicku, tyčinky surimi-recepty, krabí tyčinky v těstíčku

Suroviny:
tyčinky surimi, sýr eidam, mouka, vejce, pivo světlé, koření, olej

Přidat fotografie receptu