Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Černorybízová buchta

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

bannna

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 917 kJ /
2 848 kcal
Bílkoviny70,29 g
Tuky49,69 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 401 mg
Sodík 415 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy523,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve vyšleháme celé vajíčko s cukrem, pak přidáme jogurt, rozpuštěné vychladlé máslo, mouku a prášek do pečiva. Krok 2: Těto vlijeme na vymaštěný a vymazaný pekáč, poklademe buď méně nebo více nahusto rybízem (podle chuti) a pečeme v předehřáté troubě při 170°C asi 30 min.

Zveřejněno 8. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Černorybízová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1DL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Černorybízová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1DL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

zizala:
Proč ten minulý čas?:-)
Paní casinová mi, čertvíproč, vždy klade na srdce: "A kup ph mouku, ale enom VÝBĚROVOU!!!"
V KAUFU vedou mouku z Věrovan :yes::yes::yes:
Edit
Fčíl jsem mrkl na váš odkaz...
Jj, to je ona :-K

Eja57: Polohrubá výběrová bývala dříve, je to mouka typ T 400. Bývala na lepší pečení (dorty a tak). Teď už ji vídám jen v malých sámoškách.
https://www.mujnakup-ostrava.cz/Psenicna-mouka-pol...

Dala bych asi 400 g polohrubé a moc to neřešila.

ad casino:
Omluva ;-(
Našel jsem ten "svůj" rcp (toto běžně peču z hlavy)
Máslo tam sice nepřijde, anóbrž olej! 4 PL :-8

Eja57: jedna bude polohrubá, druhá hladká...:-D ja poznám len jednu polohrubú, ale my sme zahraničie, k nám to nedorazilo asi.

zizala: no což o to, plátek másla já beru jako 1 cm.
Ale nerozumim vůbec těm moukám....

4 plátky másla je velmi obecná míra.

casino: Vaše varianta se mi líbí :yes:

satelit:
Mám takřka stejný rcp (bez másla, ale zato 2 vejce:-):yes::yes::yes:
No, autorka píše "černý rybíz dle pekáčku", ale asi použila zdrobnělinku pro plech běžné velikosti cca 350 x 450 mm
OT
Oproti fotečce dávám rybízu 3x tolik :-K
A drobenku:-! A na množství nešetřím :-)
A v poslední době dávám do drobenky i žloutek :yes:

Prosím, doplňte rozměry plechu na kterém jste buchtu pekla. Děkuji.

:-K

Lepší než bublanina, fakt dobrý, díky za recept.

Zdenička 10. 6. 2010 07:03
přesn ětakovou buchtu s rybízem jsem doma udělala a bylo to vynikající :-)

to je podobné bublanině ne?

Tématické fráze:
buchta z černého rybízu, buchta s cernym rybizem, buchta s drobením, buchta s rybízem, jogurtová buchta s rybízem, buchta s cerneho rybizu, angreštová buchta, buchty s rybízem, buchty s černým rybízem, přesnidávková buchta, moučník s černým rybízem, buchta z černým rybízem, buchty z černého rybízu, moučníky s černým rybízem, koláč s černým rybízem, černý rybíz recepty, ribizovi kolac, rychlá buchta s černým rybízem, nepečená buchta s rybízem, nepečená buchta s rybízem

Suroviny:
jogurt bílý, mouka polohrubá, mouka polohrubá, vejce, cukr krystal, prášek do pečiva, máslo, rybíz

Přidat fotografie receptu