Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepkové frgále

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MiskaKulicka MiskaKulicka

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 050 kJ /
1 446 kcal
Bílkoviny23,31 g
Tuky41,72 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy236,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vykynuté těsto rozdělíme na 2 díly a každý roztlapkáme na kruh o průměru 30 cm. Kraje lehce ohneme, čímž vznikne zábrana proti vytékání náplně. Potřeme rozšlehaným vejcem. Krok 2: V míse smícháme tvaroh, vejce, pudink, cukr a aroma, náplň poté rozetřeme po celé ploše koláče. Povidla můžeme na koláč jen tak rozprostřít lžící, já udělala kruhy. Krok 3: Posypeme drobenkou a necháme ještě chvíli kynout. Vyhřejeme troubu na 180°C a pečeme zhruba 25 minut.

Zveřejněno 10. 10. 2018

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové frgále

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zj4q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepkové frgále

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zj4q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Recept se mi moc líbí, ale trochu mi vadí ty odkazy. Jeden z nich je na FB a nejsem si jistá, jestli člověk, který na FB není to uvidí. Taky na instagramu každý není.

Jana Dorazinová-Remková: Jani odkaz na recept je sem na toprecepty ;-) ten odkaz na fb a instagram je vseobecny na muj profil, kde krome receptu mam i ukazkove dny, co jim, jak si kombinuji jidla apod.

Tématické fráze:
bezlepkové recepty, bezlepkový valašský frgály, miskakulickakucharinka.cz, bezlepmovy frgal

Suroviny:
těsto kynuté, tvaroh, vejce, pudink vanilkový, cukr třtinový, rumové aroma, povidla švestková, cukr třtinový, máslo, jizerka

Přidat fotografie receptu