Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí zmrzlina z domácích jablkových povidel

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie533 kJ /
127 kcal
Bílkoviny2,52 g
Tuky1,44 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Šlehačky ušleháme a 2 lžíce dáme do povidel. Povidla se 2 lžícemi šlehačky ušleháme, aby trochu zřídla a přidáme do ušlehané šlehačky. Přidáme kůru z jednoho citronu a šťávu ze dvou citronů. Pokud je třeba, trochu přisladíme. Krok 2: Vše prošleháme a dáme zamrazit. Před podáváním necháme trochu povolit.

Zveřejněno 12. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí zmrzlina z domácích jablkových povidel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4pp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí zmrzlina z domácích jablkových povidel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4pp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
domácí jablkové povidla, šlehaná povidla, plnene muffiny, jablkový zmzlina

Suroviny:
šlehačka 33%, povidla švestková, citron, cukr

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu