Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízový pohár s pařížským krémem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Šlehačku vlijeme do kastrůlku a nalámeme do ní čokoládu, zahříváme a necháme čokoládu rozpustit. Nesmí vařit. Necháme vystydnout a a uložíme na noc do ledničky, pak ušleháme. Krok 2: Náplň: Vše vyšleháme. Pokud se nám zdá marmeláda kyselá, přidáme ještě trošku cukru.

Zveřejněno 13. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybízový pohár s pařížským krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eoyg

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybízový pohár s pařížským krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Eoyg

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jak rozpustit rybizovy dzem, pohár s rybizem, rybízovy pohár s tvarohem, čokoládová náplň šlehaná, čokoládová náplň šlehaná, zákusky s pařížským krémem, muffiny s pařížským krémem

Suroviny:
šlehačka, čokoláda na vaření, tvaroh, šlehačka, marmeláda rybízová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu