Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vrabec

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na kousky, můžou být i větší, cibuli na půlkolečka. Krok 2: Maso dáme do misky, osolíme, okmínujeme, přidáme prolisovaný česnek, cibuli a kečup. Pořádně promícháme a necháme odležet v ledničce, klidně i 2 dny. Krok 3: Maso dáme do kastrolu vhodného do trouby nebo do zapékací mísy, podlijeme cca do poloviny výše masa a přikryté dáme do trouby na cca 180-200 stupňů. Krok 4: Kontrolujeme každých cca 30 minut, podle potřeby podléváme vodou, je třeba, aby tam stále nějaká voda byla. Krok 5: Podáváme s bramborami.

Zveřejněno 18. 10. 2018

Poznámka autorky Johanka128

Recept mám od tety Hele a následně i od mamky.

Je dobré nechat maso naložené, samozřejmě to není nutnost, ale aspoň pár hodin je dobrých, většinou nechávám v ledničce přes noc a misku přikryji potravinovou folií.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vrabec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4N3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vrabec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4N3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
maso na vrabce, vrabec, top recept moravský vrabec, boršč podle viléma vrabce, vepřovy vrabec v troube, naložený moravský vrabec recept, maso na vrabcr, mletý vrabci, vepřový vrabci, jak naložit maso na vrabce, nalozit maso na vrabce, nalozeny veprovy vrabec recept, brabce naložený, naložení vrabci, vrabci recept, vrabci z do trouby, sojové maso ala vrabec recept, vrabci, naložení masa na vrabce, recepty vrabci

Suroviny:
maso vepřové, cibule, sůl, kmín mletý, kečup sladký, česnek, cibule červená

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu