Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Davídkova štika

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 097 kJ /
262 kcal
Bílkoviny7,95 g
Tuky1,28 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy53,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Štiku zbavíme šupin, opláchneme a vysušíme ji papírovou utěrkou. Kůži nařízneme po délce po 1 cm a to 1 cm od vrchu až 1 cm dole na každé porci. Osolíme, okmínujeme, potřeme rozsekaným libečkem a obalíme v mouce smíchané se strouhankou. Krok 2: Na pánev dáme olej, přidáme máslo a štiku opečeme do zlatova po obou stranách. Nejprve opečeme stranu s kůží. Podáváme s vařenými bramborami nebo hranolky. Stejně dělám i kapra.

Zveřejněno 18. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Davídkova štika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ygOE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Davídkova štika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ygOE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
štika recept, recept na štiku top recepty, stika recepty, recept na štiku, recepty na štiku, recept štika, top recepty štika, recepty ze štiky, recepty štika, pečená štika na másle s libečkem, recepty na štiky, mořská štika recepty, jak se dela štika, štika - recepty, top recepty ze štiky, štika na kmíně, štika top recepty

Suroviny:
štika, kmín drcený, libeček, sůl, mouka hladká, strouhanka

Přidat fotografie receptu