Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelín v makovém obalu

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 736 kJ /
654 kcal
Bílkoviny39,56 g
Tuky43,74 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 1,23 g
Sůl3,21 g
Sacharidy22,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelín obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a maku. Krok 2: Vyprážame na oleji z oboch strán, kým mak nezačne získavať zlatú farbu. Krok 3: Podávame ihneď so zeleninou.

Zveřejněno 25. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín v makovém obalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k4PE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hermelín v makovém obalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k4PE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

tak to musí být strašné,lidi už neví co by vymysleli:no::no:

holky05: Strašné řeknu až tehdy, až vyzkouším a nebude mi to chutnat. Do té doby bych se zdržela komentáře ;-)

:yes:<3 zajímavé , musím zkusit :-K

Marie Svarcova: Buedem rada, ak vyskúšaš. :-K;-)

Tématické fráze:
hermelín s makem, hermelin mak, hermelin v obalu

Suroviny:
sýr hermelín, mouka hladká, vejce, mák mletý, olej

Přidat fotografie receptu