Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brynzový posúch se semínky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cenculik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 750 kJ /
1 852 kcal
Bílkoviny87,07 g
Tuky93,73 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 2,24 g
Sůl5,88 g
Sacharidy152,11 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z mouky, oleje, sušeného droždí, špetky soli a teplé vody vypracujeme lepivé těsto, které poprášíme moukou a necháme hodinu kynout na teplém místě. Po vykynutí rozválíme na tenký plát. Krok 2: Potom těsto potřeme brynzou, do které jsme přidali kysanou smetanu, špetku soli a pepře. Krok 3: Posypeme semínky a dáme péct. Pečeme na 200 stupňů asi 15 minut.

Zveřejněno 29. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzový posúch se semínky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4xq

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brynzový posúch se semínky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x4xq

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
brynzový, posúch, brinzový posuch, sýrová placka posúch, pagáče s dýňovými semínky, posuch se zakysanou smetanou

Suroviny:
mouka špaldová hladká, olej olivový, droždí sušené, voda, sůl, brynza, pepř, smetana zakysaná,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu