Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 912 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,26 g |
Tuky | 7,16 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 36,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s cibulí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4Kl
Moje poznámka
Hovězí s cibulí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4Kl
Nejnovější recepty
Čínské kuličky na kantonský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Lilek s brokolicí a bambusem v asijské omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Rostlinný Baileys likér bez laktózy
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí řízky pečené v pečence
Přidáno před 20 hodinami
Křehké tvarohové řezy
Přidáno 24. 11. 2024 10:17
Špaldové perníčky s lipovým medem
Přidáno 24. 11. 2024 10:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Rychle vanilkové rohlíčky: Těsto je hotové během chvilky, na odležení stačí půl hodiny a tvarování urychlí i forma na rohlíčky
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plněné uzeným a cuketou
Monicka317 před 49 minutami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
tara23 před 5 hodinami
Šlehaná pomazánka na jednohubky
Slavista62 před 5 hodinami
Čtyřdruhová sýrová pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Slavista62 před 6 hodinami
Chalupářská pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Pravé chilli con carne
bartaks před 8 hodinami
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 9 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Slavista62 před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kousky s cibulí,
hovězí maso, cibule česnek,
hovězí kousky cibulí s recept
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
česnek,
sádlo,
sůl
Komentáře