Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát na tymiánu

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2+

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 732 kJ /
892 kcal
Bílkoviny149,81 g
Tuky31,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 477 mg
Sodík 281 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy3,44 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vykostěné filety na straně s kůží několika jemnými řezy prořízneme,
ale nikoli maso, aby se při opékání na pánvičce filety nekroutily. Krok 2: Strany bez kůže důkladně osolíme, posypeme koriandrem a sušeným tymiánem,
lehce pokapeme olejem a necháme cca deset minut odpočinout. Krok 3: Poté stranu kůže obalíme v hladké mouce a na rozpáleném másle s trochou
olivového oleje osmažíme, nejprve kůží dolů, pak opatrně obrátíme (ryba je
křehká a může se zlomit/rozpadat).
Podávala jsem s bramborovou kaší s hráškem a oblohou.

Zveřejněno 20. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o4rz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát na tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o4rz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Filety nenařezávám, nekroutí se mi. Nařezávám celé ryby, ty mají tendenci se kroutit.

Tématické fráze:
candát recept, candát recepty, candát na tymianu, candát na pánvičce, candát filet recept, candát - recepty, recepty candát, candát filety recept, candát obecný recepty, candát- recept na tymiánu, priprava candata s kuzi nebo bez kuze, candát na timiánu, candát-recept, recepty s candatem, candát s citronovým tymiánem, recept candát, candat na masle s tymianem, candat s na tymiánu, candat na oleji, recept candát na tymiánu

Suroviny:
candát, koriandr, tymián, sůl, mouka hladká, olej olivový, máslo

Přidat fotografie receptu