Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mé dobré klobásky

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Náročný

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 300 min

300 min (300 min příprava)

Suroviny

Porce: 40-50 kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie49 947 kJ /
11 938 kcal
Bílkoviny886,13 g
Tuky918,33 g
Vláknina10,83 g
Cholesterol 2,32 g
Sodík 34,73 g
Sůl85,00 g
Sacharidy30,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše řádně promícháme a dáme na 4 dny do lednice proležet. Krok 2: Po 4 dnech maso vyndáme, nalijeme do něj asi 1/2 l studené vody a pořádně promícháme. Maso nabíjíme do střívek nabíječkou nebo jde vyrobit nástavec na mašinku na maso a lehce ho tam namelme. Krok 3: Klobásy vložíme do rozehřáté udírny a při mírném topení budou hotové za 2 1/2 hodiny.

Zveřejněno 27. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mé dobré klobásky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9MZP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mé dobré klobásky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9MZP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recepty na predni hovězí maso, příprava střívek na klobásy, střívka na klobásky, priprava klobasek, příprava masa na klobásky, jak si pripravit maso na klobasky, dodre recepty na klobasy, dodre recepty na klobasy, příprava střívka na klobásky, nabíječka střívek, bavorské klobásy vyrobit, klobásky z králíčího mletého masa, nabíječka na klobásky, příprava střívka na na klobásy

Suroviny:
bůček vepřový, maso hovězí, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín mletý, česnek, cukr moučkový, paprika sušená pálivá, sůl, střívka vepřová, bůček vepřový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu