Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Porthaus

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cekrops cekrops

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 573 kJ /
615 kcal
Bílkoviny106,50 g
Tuky21,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 275 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa potřeme z obou stran prolisovaným česnekem a dáme na 24 h uležet do chladničky. Krok 2: Druhý den je vyndáme z chladničky a nožem očistíme od kousků česneku. Krok 3: Následně každý plátek osolíme a opepříme.
Obalíme v trojobalu a osmažíme. Krok 4: Podáváme s bramborami.

Zveřejněno 6. 1. 2019

Poznámka autora cekrops

P.S.: Recept na Porthaus jsem tady nenašel a tak jsem ho zde přidal k „dobru“.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Porthaus

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DnXk

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Porthaus

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DnXk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:-Kdělali nám to v menze, ale nikdy mi to nechutnalo. Hovězí maso x trojobal. Jiní spolužáci na to byli zvyklí z domovů. Bývalo to na jídelníčku často, naštěstí byl jiný výběr:-):-)
Vlastně teď mě dodatečně napadá, že hovězí už bylo nejspíš předvařené, proto to nebylo dobré. Po těch letech si už moc na detaily nevzpomínám.

No, hlavně nesmažit příliš dlouho, že :-)
https://www.toprecepty.cz/recept/51539-zidovsky-ri...

Fotka nic moc, ale může to být mňamka.

Tématické fráze:
řízek porthaus, hovězí porthaus, teleci řizek porthaus, hovězí řízek porthaus, porthaus z hovězí roštěné, recepty hovězí porthauz, rizek port haus, roštěná porthaus, teleci porthaus, porthaus steak, porthaus řízek, řízek porthouse, vorařský řízek recept, recept na pothaus, pordhaus, portahaussteak, hovězí řízky porthaus, porthaus cesnek, pokrm porthaus, porthaus z roštěnce

Suroviny:
roštěná hovězí, brambory, česnek, pepř, sůl, olej

Přidat fotografie receptu