Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice na pivu, cibuli a česneku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Sasinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 051 kJ /
490 kcal
Bílkoviny15,77 g
Tuky6,69 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy71,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovici naklepat, osolit, opepřit. Na pekáč dát cibuli a česnek nasekaný na malé kousky, na to položit plátky krkovice, zalít vývarem a dát do trouby, přiklopené péct asi 45 minut. Krok 2: Když je maso skoro měkké, přelít pivem a bez přiklopení dopéct do měkka. Zaprášit hladkou moukou a nechat ještě propéct. Pokud je málo šťávy, dolít vývarem. Krok 3: Jako příloha je nejlepší chléb, ale i bramborový knedlík je skvělý.

Zveřejněno 16. 1. 2019

Poznámka autorky Sasinka

PS: Toto jde udělat i dietně a to z kuřecích prsou a zahustit místo hladkou moukou, rýžovou moukou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovice na pivu, cibuli a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k4Gv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovice na pivu, cibuli a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k4Gv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
farmarska krkovice na cibuli a pivu, krkovice na zázvoru a cibuli

Suroviny:
krkovice vepřová, cibule, česnek, pivo světlé, mouka hladká, sůl, pepř, vývar

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu