Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené marinované králičí předky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie346 kJ /
83 kcal
Bílkoviny2,07 g
Tuky3,30 g
Vláknina3,83 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy10,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravené maso osolíme a opepříme. Z podmáslí, česneku, hořčice, chilli a oleje připravíme marinádu. Maso do ní namočíme a důkladně promícháme. Necháme nejméně dvě hodiny odpočinout. Krok 2: Připravíme suroviny na obalování. Maso necháme z marinády okapat a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Vkládáme do rozpáleného sádla zprudka osmažíme z obou stran dozlatova. Krok 3: Připravíme pekáč s pečícím papírem a maso uložíme. Přikrytý pekáček vložíme do vyhřáté trouby na 150 stupňů. Pečeme cca 35-45 minut do měkka. Před koncem pečení pekáček odkryjeme, teplotu zesílíme a necháme krátce připéct.

Zveřejněno 24. 1. 2019

Poznámka autorky mika59

Pokud jste si jistí, že máte mladého králíka, stačí pozvolna smažit a nedávat dopéct. Ale to už záleží na každém.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené marinované králičí předky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DnB6

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené marinované králičí předky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DnB6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
králíčí předek, smazeny kraliči stehno recept, králíci předek recept, smazene kralici stehna, smažený králík, kralik marinovany v podmasli

Suroviny:
podmáslí, česnek, hořčice, omáčka chilli sladká, olej, sůl, pepř, mouka, vejce, strouhanka, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu