Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží kofty s červeným zelím v tortillách

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

digiart digiart

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 959 kJ /
1 185 kcal
Bílkoviny52,58 g
Tuky64,20 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy95,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozpálíme pánev na vysokou teplotu. Krok 2: Předem ochucenou a připravenou sekanou rozdělíme na 6 kusů, poté vytvarujeme do tvaru koft. Krok 3: Opékáme na pánvi po dobu 4 až 5 minut na každé straně dozlatova. Krok 4: Mezitím nastrouháme zelí na jemno. Posypeme špetkou mořské soli a černého pepře, pokapeme 1 lžíci vinného octa a mačkáme ho, dokud nepustí šťávu. Přidáme trochu olivového oleje. Krok 5: Jak na rychlé domácí tortilly:
1. V míse smícháme 100 g hladké mouky se špetkou mořské soli, 50 ml vody a 1 lžíci olivového oleje, dokud nebudeme mít těsto.
2. Poté z těsta vytvarujeme tortilly o síle 0,5 cm, postupně je pokládáme na druhou rozpálenou pánev a pečeme, dokud se na nich nezačnou tvořit tmavé skvrny. Krok 6: Když máme maso usmažené, na tortilly rozložíme zelí, na ně položíme hotové kofty, můžeme dle chuti pokapat majonézou nebo tatarkou či jiným dresinkem a celé zabalíme.

Zveřejněno 26. 1. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží kofty s červeným zelím v tortillách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZQ5Q

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží kofty s červeným zelím v tortillách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZQ5Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Fotku mažem, pridávajú sa len vlastné fotky. ;-)

https://www.jamieoliver.com/recipes/lamb-recipes/l...
fotka je od Jamie Olivera
a v surovinách nemáte to zelí

Suroviny:
maso drůbeží mleté, zelí červené, mouka hladká, voda, olej olivový, ocet vinný, sůl mořská, pepř

Přidat fotografie receptu