Drůbeží kofty s červeným zelím v tortillách
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 959 kJ / 1 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,58 g |
Tuky | 64,20 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 95,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpálíme pánev na vysokou teplotu.
Krok 2: Předem ochucenou a připravenou sekanou rozdělíme na 6 kusů, poté vytvarujeme do tvaru koft.
Krok 3: Opékáme na pánvi po dobu 4 až 5 minut na každé straně dozlatova.
Krok 4: Mezitím nastrouháme zelí na jemno. Posypeme špetkou mořské soli a černého pepře, pokapeme 1 lžíci vinného octa a mačkáme ho, dokud nepustí šťávu. Přidáme trochu olivového oleje.
Krok 5: Jak na rychlé domácí tortilly:
1. V míse smícháme 100 g hladké mouky se špetkou mořské soli, 50 ml vody a 1 lžíci olivového oleje, dokud nebudeme mít těsto.
2. Poté z těsta vytvarujeme tortilly o síle 0,5 cm, postupně je pokládáme na druhou rozpálenou pánev a pečeme, dokud se na nich nezačnou tvořit tmavé skvrny. Krok 6: Když máme maso usmažené, na tortilly rozložíme zelí, na ně položíme hotové kofty, můžeme dle chuti pokapat majonézou nebo tatarkou či jiným dresinkem a celé zabalíme.
1. V míse smícháme 100 g hladké mouky se špetkou mořské soli, 50 ml vody a 1 lžíci olivového oleje, dokud nebudeme mít těsto.
2. Poté z těsta vytvarujeme tortilly o síle 0,5 cm, postupně je pokládáme na druhou rozpálenou pánev a pečeme, dokud se na nich nezačnou tvořit tmavé skvrny. Krok 6: Když máme maso usmažené, na tortilly rozložíme zelí, na ně položíme hotové kofty, můžeme dle chuti pokapat majonézou nebo tatarkou či jiným dresinkem a celé zabalíme.
Zveřejněno 26. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drůbeží kofty s červeným zelím v tortillách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZQ5Q
Moje poznámka
Drůbeží kofty s červeným zelím v tortillách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZQ5Q
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 10 minutami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 6 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 19 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Suroviny:
maso drůbeží mleté,
zelí červené,
mouka hladká,
voda,
olej olivový,
ocet vinný,
sůl mořská,
pepř
Komentáře (2)