Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarák z roštěnce

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dominik22 Dominik22

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 946 kJ /
2 377 kcal
Bílkoviny220,15 g
Tuky165,24 g
Vláknina0,42 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 22,34 g
Sůl55,76 g
Sacharidy2,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso umeleme nebo naškrábeme najemno. Krok 2: Kapary a ančovičky nakrájíme najemno, parmezán nastrouháme na jemném struhadle. Vše přidáme k masu, dále přidáme dijonskou hořčici, olivový olej, špetku soli a pepře vše dobře promícháme a dáme na hodinu odležet do lednice. Podáváme s toastem, topinkou nebo jiným pečivem.

Zveřejněno 27. 1. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarák z roštěnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q4P7

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarák z roštěnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q4P7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Je to moc dobré - ančovičky, kapary a parmezán dochutí dostatečně, ale nepřerazí chuť masa. Autor promine, focení jídla není moje silná stránka, ale aspoň má recept fotečku.
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré:yes:

Hned bych si dala:yes: Očekávám spíš negativní reakce, protože je zažitý trochu jiný "tatarák". Ale opravdu dobré maso toho moc nepotřebuje....( Asi nejlepší co jsem kdysi jedla - jen maso, sůl, pepř, olivový olej a HODNĚ nasekané petrželky..)

casino: No nebudu se to s vámi hádat, ne neměl jsem namysli to co tady zveřejňujete. V piemontském tataráku se parmezán promíchává s masem. Já jsem tento recept poprvé jedl od šéfkuchaře Davida Šaška a, byli jsme u něj na školení. Nechci Vás nějak urazit, ale opravdu se tu nebudu hádat s nějakým internetovým kuchařem, který si myslí že zná všechny recepty světa a když si myslí, že se to tak nedělá, tak se to tak prostě nedělá, ale to se pletete.;-) Akorát já si do toho tataráku přidávám ještě dijonskou hořčici, protože mám rád její chuť a do tohoto receptu se mi hodí.

Zobrazit 5 starších odpovědí

Tématické fráze:
tatarák s parmazanem recepty, tatarak z rostenky, tatarak z nízkého roštence, tatarák s dijonskou hořčicí, roštěnec tatarák, belgický tatarák recept, tatarák s parmazánem, tatarák s kapary a parmazanem, tatarák na asijský způsob, tatarák na asijský, belgicky tatarak, tatarák s dižonskou bez kaparů, tatarsky biftek z roštěnec, tatarak s olivový olej, tatarak z roštěnec, tatarák s dijonskou hořticí, tatarský biftek z roštěnky, asijský tatarák, tatarák s s parmazánem, recept na tatarák

Suroviny:
roštěnec nízký, kapary, ančovičky v oleji, parmazán, olej olivový, hořčice dijonská, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu