Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové s hruškou a Hermelínem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 292 kJ /
548 kcal
Bílkoviny29,04 g
Tuky32,63 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,60 g
Sacharidy30,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso pokrájíme na nudličky nebo kostky, osolíme, opepříme a dáme osmažit do pánve s rozpáleným olejem společně s očištěnou a na měsíčky pokrájenou hruškou dozlatova za občasného promíchání. Pokud máme hrušky měkčí, přidáme je až v polovině smažení masa. Krok 2: Po osmažení masa i hrušek dozlatova, přidáme na kousky pokrájený sýr, který už necháme jen v jídle pomalu rozpustit, takže pánev již stáhneme z ohně. Dle chuti můžeme opepřit a osolit a máme hotovo. Sos není v tomto případě vůbec třeba, šťavnatost nám dostatečně zajistí hruška a sýr. Krok 3: Podáváme s vařeným bramborem, hranolky nebo opečeným toustem.

Zveřejněno 24. 2. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové s hruškou a Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OxPp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové s hruškou a Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OxPp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřové nudličky s hermelín, vepřové nudličky s hermelínem, veprove kostky s hermelinem, vepřové s hruškami a hermelínem, vepřové maso, hruška, veprova kotleta na hruška, vepřové s hrušku

Suroviny:
hruška, sýr camembert, sůl, pepř mletý, olej

Přidat fotografie receptu