Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní výpečky z vepřového ořezu

Hodnocení receptu je 4,3 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 591 kJ /
1 336 kcal
Bílkoviny215,33 g
Tuky33,63 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 727 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy39,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kousky vepřového ořezu opepříme a osolíme (pozor na slanost worcesteru), smícháme v zapékací míse nebo pekáčku s na kostičky pokrájenou cibulí, nasekaným česnekem, drobně pokrájeným zázvorem a worcesterem. Krok 2: Pekáček zaklopíme a vložíme do předehřáté trouby na 200 stupňů na cca 45 minut. Je-li třeba, trochu podlijeme vodou nebo 10° pivem. Poté odklopíme, zaprášíme lžičkou mouky nebo škrobem, promícháme, podlijeme a dopečeme doměkka a do barvy. Krok 3: Podáváme s knedlíkem, noky, gnocchi, bramborem a dušeným či kysaným zelím, špenátem... Vše de vlastní chuti.

Zveřejněno 25. 2. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní výpečky z vepřového ořezu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XKrW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní výpečky z vepřového ořezu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XKrW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřové výpečky, vepr.vypecky, vepřové výpečky recept, recept na výpečky, vepřový ořez recepty, recepty na vypečky, recept na vepřové výpečky, výpečky recept, vepřove maso ořez, vepřový ořez z bramboraky, veprove vypecky fotky, vepr. výpečky, vepřový orez, vepr i’ve vypecky se spenatem, vepřové ořezy recepty, ořezy recept, recept na nejlepší výpečky z vepř.masa, vypečky recepty, ořezy z vepř.masa, recepty vypecky

Suroviny:
maso vepřové, cibule, česnek, zázvor, pepř mletý, omáčka worcesterová, sůl, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu