Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žralok na víně se sušenými rajčaty a rozmarýnem

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 789 kJ /
667 kcal
Bílkoviny82,27 g
Tuky29,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 246 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy3,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Steaky osušíme, zakápneme citronem a mírně osolíme. Krok 2: V hlubší pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a steaky zprudka opečeme. Zalijeme vínem, přidáme sušená rajčata a rozmarýn. Krátce podusíme - necháme vyvařit víno. Zbylou šťávu zjemníme lžící másla a dochutíme pepřem. Krok 3: Podáváme s různě upravenými bramborami nebo jen s bagetkou.

Zveřejněno 8. 3. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žralok na víně se sušenými rajčaty a rozmarýnem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mv93

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žralok na víně se sušenými rajčaty a rozmarýnem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Mv93

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
žralok recepty, žralok na víně

Suroviny:
filet ze žraloka, rajče sušené v oleji, víno bílé suché, rozmarýn, máslo, olej olivový, pepř citronový, sůl, šťáva citronová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu