Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po čínsku

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 586 kJ /
379 kcal
Bílkoviny4,71 g
Tuky11,31 g
Vláknina6,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,30 g
Sacharidy63,44 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso pokrájíme na menší kousky, posypeme nakrájenou cibulí a zalijeme zálivkou. Přes noc necháme uležet. Krok 2: Maso vložíme do rozehřáté trouby a pod pokličkou jej pečeme 15 minut. Snížíme teplotu a pečeme ještě 45 minut. Podáváme s rýží nebo s bramborem a zeleninovým salátem.

Zveřejněno 18. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí po čínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O5Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí po čínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O5Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

no bibi 20 rokov dozadu je 1989....a uz vtedy sme tvrdili, ze uz nic nie je kvalitne...;-)

Oldo, proč ne domácí? Mrkněte!http://www.toprecepty.cz/recept/2895-veprova-konze...

no ano oldo, ale v pripade ked idem piect v rure, tak som nemohla robit platky...aspon tak som si to vylozila...mozno som ozaj urobila chybu....ja som vychadzala z toho, ze som u thajca na rohu videla, ze on z peceneho kusiska masa krajal platky a aranzoval na tanier.

jj, nerad bych vypadal velkopansky, ale za dobrou konzervu bych dal majlant! Chleba s vepřovým a cibulí ... Domácí konzervy, to není ono, nevím proč?

Oldo, na kvalitní konzervy bychom museli jít o 20 let zpátky:-!Teď jsem na dobrou nenarazila ani omylem, jen samé hnusy. Jo, bejvávalo.....

No, děvčata, fakt nemáte typ na KVALITNÍ hovězí (vepřovou) konzervu? Já tu hovězí navrstvil s cibulí a paprikou (obojí nahrubo) do pekáče, zalil bešamelem a zapekl...

No, číňani mají 11 základních způsobů krájení; na plátky-pchien (tloušťka 2mm, velikost 4x7cm), kousky-kchuaj (tloušťka 1cm, velikost 4x7cm) V obou případech se krájí po vlákně, aby se při míchání nepřelámaly... Tady je v rec. psáno "na menší kousky", proč ne. To jen to foto je trošku zavádějící...QQQ

Možn by bylo v tomto případě lepší, kdyby hovězí bylo nakrájené na nudličky.;-)Přece jenom mu to trvá déle než změkne a v těch nudličkách by se to mohlo lépe nasáknout a čína je vždycky o malinkých kouskách-nebo se mýlím\,:-?

no...ja si zalievku kupujem ako hotovku:-8, teraz som sa chcela striktne drzat receptu....a o tom dzuse som vededla, ze sa dava, ked ide do hotovky jablcny ocot, tak ma to nejako neprekvapilo. akurat ma prekvapilo, ze to hovazdie to nevedelo nejako na seba tie chute dostatocne naviazat. ako cinu som hovadzinu robila prvykrat a ako to tak vidim tak aj posledny....ale ta priloha bola zato fajna.

baby, ja davam co ciny vzdy: sojovu - kikkoman, med a dzus :yes: a ostatne menim podla chuti, alebo co chladnicka da :-D

no...pre mna bol tento recept dost sklamanim...podla mnozstva komponentov, ktore isli do zalievky, som ocakavala nejaku delikatnejsiu chut. pacovala som to od soboty a aj tak sa ta chut nejako nevsiakla...no proste na taniery sme mali pecenu hovadzinu, ktora je sice fajn, ale ja som cakala hovadzie po cinsky;-(..a este kvoli farbe zalievky bola cierna ako ....no ale manzel zjedol vsetko do poslednej omrvinky ako vzdy a vraj si pochutil, tak teraz neviem. ako prilohu som chcela urobit thajske opekane rezance, ale sa mi nechcelo ist do obchodu a mala som iba mini penne, takze som v tomto smere improvizovala.

Tak, vidím, že vybusna bude dělat zase hovězí!:-)) No, s tím medem jsem dnes experimentovala taky, sojovka tam taky byla. Ten džus, ty brďo, to jsem fakt zvědaváá!:-O A citron s česnekem a zázvor... jééé, to se těším, asi fakt koupím zítra hovězí:-/

Tématické fráze:
čína z hovězího, čína z hovězího masa, hovězí maso po čínsku, čína z hovězího recept, domácí vepřová konzerva, hotovky recepty, hovězi řezanka, hovězí s cibulí čína, nudle po čínsku, řezanka z hovězího masa, čína z hovězího nejlepší recept, hovězí na cibuli po čínsku, hovězí maso čína, maso po cinsku, recept na cinu z hoveziho, recepty hovězí maso cina, hovězí na cibuli čína, domácí vepřové konzervy, hovězí maso na čínu, hovězí po

Suroviny:
maso hovězí, cibule, cibulka zelená, omáčka sojová, med, cukr hnědý, olej, džus jablečný, šťáva citronová, česnek, zázvor mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu