Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová panenka s česnekem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ivana41

Snadný

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 197 kJ /
1 003 kcal
Bílkoviny182,40 g
Tuky30,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 368 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Omytou a osušenou vepřovou panenku zbavte přebytečných blan, potřete ji směsí česneku
a olivového oleje, osolte a opepřete a dejte na minimálně 30 minut odležet do chladu.

Naloženou panenku opečte na pánvi zprudka ze všech stran, maso přendejte do zapékací mísy a zapečte v troubě, předehřáté na 180 °C, asi 10 minut.

Poté panenku obraťte a 20 minut dopečte. Vyndejte z trouby, nechte asi 2 minuty stát, teprve pak maso nakrájejte na tenké plátky.
Jako přílohu podáváme šťouchané brambory.

Zveřejněno 16. 3. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová panenka s česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Z3P

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová panenka s česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Z3P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
veprova panenka v blane

Suroviny:
panenka vepřová, olej, sůl, pepř, česnek

Přidat fotografie receptu