Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ryba na medu

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MiskaM MiskaM

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 308 kJ /
1 030 kcal
Bílkoviny116,57 g
Tuky3,79 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 549 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy90,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filé nakrájíme na menší porce, jemně osolíme a pokapeme šťávou z poloviny citronu. Z bílků ušleháme tuhý sníh, vmícháme škrobovou moučku a vymícháme hladké těstíčko. Krok 2: V těstíčku namáčíme kousky ryby a ve větším množství rozehřátého oleje z obou stran smažíme. Usmažené porce vyjmeme a položíme na vrstvu papírových ubrousků. Krok 3: Med, víno, kousek skořice a šťávu z jednoho pomeranče krátce povaříme, vložíme smažené filé a bez míchání krátce povaříme. Krok 4: Můžeme posypat nastrouhanou pomerančovou kůrou a nakonec obložíme plátky nebo kolečky pomeranče.

Zveřejněno 19. 3. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba na medu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Z1J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ryba na medu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Z1J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ryba na medu, ryba recept, ryby recepty, recept ryby na medu, file na medu

Suroviny:
filet rybí, sůl, citron, bílek, moučka škrobová, olej, med tekutý, víno bílé, skořice celá, pomeranče

Přidat fotografie receptu