Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky v marinádě z česneku a oregana, pečené v troubě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Johanka128 Johanka128

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hovězí plátky omyjeme. Česnek prolisujeme. Na marinádu smícháme olivový olej, sůl, prolisovaný česnek a oregano. Krok 2: Plátky potřeme marinádou a položíme do pekáče nebo zapékací mísy. Zbylou marinádu vylijeme na plátky. Necháme odležet několik hodin, nejlépe přes noc. Krok 3: Plátky podlijeme trochou vody. Pekáč nebo zapékací mísu dáme do trouby na cca 180 stupňů a pečeme, než je maso měkké. Podle potřeby podlijeme trochou vody. Krok 4: Po cca 1/2 hodině pečení přikryjeme víkem nebo alobalem, aby se plátky nespálily. Krok 5: Podáváme s bramborami nebo s rýží a zeleninovým salátem.

Zveřejněno 22. 3. 2019

Poznámka autorky Johanka128

Inspirace v březnovém magazínu Albertu u receptu na steaky v marinádě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí plátky v marinádě z česneku a oregana, pečené v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rDMw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí plátky v marinádě z česneku a oregana, pečené v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rDMw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pečené hovězí na česneku, hovězí na česneku, hovezi platky v zapeikaci mise, hovězí plátky na česneku, recept na hovězí plátky, krkovice plátky pečená v troubě, hovězí pečeně na česneku, pečené hovězí plátky, hovězí pečeně recept, recepty z oregana

Suroviny:
maso hovězí, česnek, olej olivový, sůl, koření oregáno

Přidat fotografie receptu