Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 342 kJ / 6 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 297,75 g |
Tuky | 496,85 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 4,17 g |
Sůl | 9,07 g |
Sacharidy | 93,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGl9
Moje poznámka
Nadívaný vepřový bůček po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VGl9
Nejnovější recepty
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 6 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 19 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 20 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneky Pizza
jakub@V před 45 minutami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 49 minutami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 1 hodinou
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 2 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 3 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 4 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bonaher před 4 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
Borinka před 7 hodinami
Tématické fráze:
bucek nadivany sekanou,
nádivky do vepřového bůčku,
pečený nadívaný bůček videorecept,
pečený bůček po po staročesku,
vepřový bůček příprava,
nádivka do vepřového bůčku,
nadivany bucek videorecept,
nadivany uzeny bucek,
nadívaný kančí bůček
Suroviny:
bůček vepřový,
rohlík,
sůl,
pepř,
kmín celý,
vejce,
maso uzené,
vývar uzený,
máslo,
petrželka
Komentáře (3)