Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená mořská štika s hlívou, vejci a čedarem

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Rybí filety osolíme, posypeme kmínem, zakapeme olivovým olejem a posypeme pokrájenou hlívou. Zakapeme šťávou z citronu a necháme cca 1 hodinu v chladu. Krok 2: Vložíme do zapékací misky, přidáme plátky másla, kapku vody a pečeme v rozehřáté troubě na 170 stupňů, cca 25 minut. Když jsou filety i houby měkké, vmícháme vejce, rozšlehané se sýrem a zapečeme do křupavé kůrky. Podáváme s hranolky nebo s pečeným bramborem.

Zveřejněno 26. 5. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená mořská štika s hlívou, vejci a čedarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kvqx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečená mořská štika s hlívou, vejci a čedarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kvqx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
mořská štika recepty, mořská štika recept, zapecena stika, štika recepty na česneku, štika recepty, recepty z cedaru, mořská štika, zepečené filety s hlívou ústřičnou

Suroviny:
mořská štika, olej olivový, máslo, vejce, hlíva ústřičná, sýr chedar, kmín celý

Přidat fotografie receptu