Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 196 kJ / 2 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,58 g |
Tuky | 151,27 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 748 mg |
Sodík | 6,08 g |
Sůl | 14,40 g |
Sacharidy | 29,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme cibuli a rozmícháme. Mleté maso pokládáme na kolečka šunky a rolujeme do malých válečků. Když máme plný plech rolek, smícháme smetanu s kečupem a bazalkou a podlijeme. Na vrch nastrouháme sýr a dáme péct, 40 minut na 200°C.
Zveřejněno 4. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené šunkové rolky, plněné mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LrKW
Moje poznámka
Zapečené šunkové rolky, plněné mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LrKW
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 7 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
Horyna77 před 1 hodinou
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 2 hodinami
Piškotový beránek
Pajkujka před 2 hodinami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 3 hodinami
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 3 hodinami
Kuře na zelí
Walderama08 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 3 hodinami
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 3 hodinami
Holandské řízky
Lucek před 4 hodinami
Tématické fráze:
šunkové rolky zapečené,
sunkoa rolka plnena mletého masa,
rolky z mleteho masa se smetanou a kecupem,
zapečené bochánky z mletého masa,
šunkové rolky plněné nádivkou,
plněné šunkové rolky
Suroviny:
maso mleté,
šunka,
sýr tvrdý,
cibule,
smetana,
kečup sladký,
bazalka čerstvá,
pepř
Komentáře