Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrová pomazánka s vejci

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 212 kJ /
2 919 kcal
Bílkoviny130,45 g
Tuky246,99 g
Vláknina13,38 g
Cholesterol 3,71 g
Sodík 2,40 g
Sůl5,82 g
Sacharidy41,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno. Rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájenou slaninu, chvíli opékáme. Přihodíme cibuli a česnek. Restujeme do zlatova a přisypeme játra. Krok 2: Vše opékáme cca 8-10 minut. Játra musí být hotová, ale ne vysušená. Přisypeme mletou papriku, koření, špetku chilli a sůl. Vše krátce prohřejeme a necháme zchladnout. Krok 3: Směs jater dáme do mixéru, přidáme vejce, hořčici, smetanu a pepř se solí podle chuti. Pořádně promixujeme do hladka. Necháme proležet a podáváme s dobrým chlebem a zeleninou.

TIP: Jak jednoduše oloupat vejce natvrdo

Zveřejněno 8. 6. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrová pomazánka s vejci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qBgR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Játrová pomazánka s vejci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qBgR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Škoda, že nejde přidat víc bodů,:yes: tohle bude náramná dobrota. <3:-8;-)

MamlajdaD: Děkuji moc..:-K:-K

Tématické fráze:
játrová pomazánka

Suroviny:
játra drůbeží, slanina anglická, cibule, česnek, vejce, sádlo, hořčice, smetana, paprika, chilli, koření nové koření mleté, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu