Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 313 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,97 g |
Tuky | 28,98 g |
Vláknina | 20,66 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 940 mg |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 79,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté kuličky dušené v mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Py22
Moje poznámka
Mleté kuličky dušené v mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Py22
Nejnovější recepty
Řízečky z vepřové panenky
Přidáno před 44 minutami
Jarní polévka s krupicovými noky
Přidáno před 2 hodinami
Brokolice a květák v sýrovo-smetanové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z jarních cibulek s mletým masem a arašídovým máslem
Přidáno před 4 hodinami
Quinoa kaše přes noc
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s kladenskou pečení
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
morovasarka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
morovasarka před 1 hodinou
Dršťková polévka
Antonausprag před 1 hodinou
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Vanika před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Veraap před 2 hodinami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
poirotka před 2 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
JirkaB před 3 hodinami
Řezy míša bez mouky
Evellinka před 4 hodinami
Aglio olio se sušenými rajčaty
hopwe14 před 4 hodinami
Tématické fráze:
mleté kuličky v mrkvi,
mlete maso v dusene mrkvi,
dušená mrkev s mletým masem,
dušená mrkev recept,
recepty mleta s mrkbi,
dušená mrkev s masovýma kuličkama,
mlete maso v mrkvi,
dušená mrkev,
recept dušená mrkev s hráškem,
mlete veprove kulicky v mrkvi
Suroviny:
maso vepřové mleté,
vejce,
cibule šalotka,
česnek,
burizony,
strouhanka,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
olej,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
cibule šalotka,
mouka hladká,
vývar masový,
hrášek mražený,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (3)