Koláč s rybízovou pěnou
Suroviny
Porce: podle velikosti nakrájených kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 25 011 kJ / 5 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,98 g |
Tuky | 255,75 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 1,91 g |
Sodík | 603 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 800,72 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 18 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 6 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 6 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 7 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 8 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 8 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 8 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 9 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 10 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: kolac s pěnou krehky kolac s rybizovou perinou kolač s penou kakaový koláč s rybízem a sněhem koláč s červeného rybízu bez prášku do pečiva
Suroviny: máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, rum, kůra citronová, prášek do pečiva, mouka hladká, rybíz, bílek, cukr moučkový, kakao
Koláč s rybízovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5PnX
0 názorů