Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 706 kJ / 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,73 g |
Tuky | 29,82 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 721 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 4,88 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso dvakrát umeleme. Přidáme veku namočenou v mléce, 1 žloutek, smetanu, okořeníme strouhaným muškátovým oříškem, osolíme a dobře promícháme. Nakonec vmícháme a zapracujeme změklé máslo a vytvarujeme karbanátky, které namočíme v rozšlehaných vejcích a obalíme ve strouhance.
Krok 2: Smažíme z obou stran v horkém oleji smíchaném s máslem. Podáváme s opečenými brambory a dušenou zeleninou.
Zveřejněno 28. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Požarského karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VRo1
Moje poznámka
Požarského karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VRo1
Nejnovější recepty
Mini tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 17 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houskové knedlíky
Lubos74 před 2 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
janickajan před 9 minutami
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 40 minutami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Radka61 před 2 hodinami
Kuřecí maso v celerové omáčce
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
El.Magios před 3 hodinami
Těsto na pizzu
El.Magios před 3 hodinami
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 9 hodinami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 10 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 16 hodinami
Tématické fráze:
karbanátky s vekou,
kuřecí karbanátek
Suroviny:
maso kuřecí,
veka,
vejce,
smetana sladká,
mléko,
máslo,
ořech muškátový,
sůl,
strouhanka,
máslo
Komentáře