Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Požarského karbanátky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MamlajdaD MamlajdaD

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 706 kJ /
647 kcal
Bílkoviny89,73 g
Tuky29,82 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 721 mg
Sodík 394 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy4,88 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso dvakrát umeleme. Přidáme veku namočenou v mléce, 1 žloutek, smetanu, okořeníme strouhaným muškátovým oříškem, osolíme a dobře promícháme. Nakonec vmícháme a zapracujeme změklé máslo a vytvarujeme karbanátky, které namočíme v rozšlehaných vejcích a obalíme ve strouhance. Krok 2: Smažíme z obou stran v horkém oleji smíchaném s máslem. Podáváme s opečenými brambory a dušenou zeleninou.

Zveřejněno 28. 7. 2019

Poznámka autorky MamlajdaD

Dmitrij M. Požarskij - staroruský národní hrdina a vojevůdce(1578 – 1642)

Zdroj: Teletext ČT

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Požarského karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VRo1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Požarského karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VRo1

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
karbanátky s vekou, kuřecí karbanátek

Suroviny:
maso kuřecí, veka, vejce, smetana sladká, mléko, máslo, ořech muškátový, sůl, strouhanka, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu