Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Stehna v medovohořčičné marinádě

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

janky3 janky3

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 399 kJ /
1 529 kcal
Bílkoviny4,84 g
Tuky132,06 g
Vláknina3,06 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 2,51 g
Sůl6,11 g
Sacharidy79,22 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience marinády vyšleháme metličkou. Zapneme troubu na 170°C. Krok 2: Omytá stehna nasolíme z obou stran a položíme na menší plech s vyšším okrajem.
Silikonovým štětcem natřeme všechnu marinádu na stehna a počkáme, až se rozehřeje trouba. Přilijeme asi 1,5 dl vody a nepřikryté vložíme do trouby. Jakmile kuře pustí šťávu, přilijeme vodu, vložíme překrojený česnek. Je nutné přelévat kuře, aby se nespálilo koření v marinádě. Po 50-55 minutách rozdělíme máslo na každou porci a dopečeme ještě 10 minut. Krok 3: Podáváme s brambory, šťouchanými brambory s natí jarní cibulky, bramborovou kaší s vmíchanou nasekanou petrželkou, ale i s pohankou, kuskusem, rýží a pod.

Zveřejněno 29. 7. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Stehna v medovohořčičné marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3NVQ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Stehna v medovohořčičné marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3NVQ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
stehna v medovohořčičné omáčce, maso v medovohorcicne marinade, kachní prsa na medovohořčičné omáčce, kure v medovohorticne omacce, kuře v medovohořčičné marinádě, medovohorcicne kureci, pečené kuřecí paličky v medovohořčičné, medovohorcicne kuře, kuře v medovohorcicne omáčce

Suroviny:
kečup sladký, med, bujón, olej olivový, omáčka sojová, hořčice, koření italské, pepř mletý, koření grilovací, stehno kuřecí, sůl, česnek, máslo

Přidat fotografie receptu