Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klokaní kýta s ananasem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sidera

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 595 kJ /
620 kcal
Bílkoviny150,00 g
Tuky2,25 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 510 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekáčku nalijeme 6 lžic sojové omáčky, 1 lžíci worcestru, 3 lžíce olivového oleje, 6 lžic vody z ananasového kompotu, vše smícháme a vložíme na plátky nařezané, kořením a moukou posypané maso. Krok 2: Pečeme při 180°C asi 15 minut, polijeme vypečenou šťávou a dopečeme ještě 15 minut. Krok 3: Příloha: rýži uvaříme v neosolené vodě, posypeme lžičkou skořice, smícháme s předem namočenými a vymačkanými rozinkami a kousky kompotovaného ananasu.

Zveřejněno 19. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klokaní kýta s ananasem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2GW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klokaní kýta s ananasem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2GW

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

klokan, jelen, srnec, divočák, kůň a nevím co ještě je v Makru za oproti jehněčině únosných 170-190/kg. i v kostkách na guláš.

Pane jo, ten klokan je ale krásně tmavej a ta šťávička je boží:-O a díky náhodným receptům jsem na to přišla, jinak ani nevím, že to tu máš;-)Sidero, zasloužíš si 3.boda:yes:

tak zítra vyzkouším.. jsem moc zvědavá jaké to bude, protože to vypadý výborně!! :-p

Tak tých 170,- myslím nie je tak veľa, aby sa to nedalo kúpiť, veď raz za čas, aspoň na ochutnanie...:yes: Díky za inšpiráciu, poobzerám sa po tej klokanine :-D:-D:-D

Klokaní kýta stojí myslím kolem 170,-kč/kg. Není to málo, ale dá se to, proti tomu jehněčímu, jak tady podotkla Jana, je to ještě únosné. :-)

Já obdivuji odvaho každého, kdo se pustí do něčeho neznámého. Koupit se dá dneska všechno, ale za cenu kousku jehněčího cca 4 plátky protknuté ještě kostí a počítám, po úpravě bych ani maso nenašla cca 390 kč, no, na to musí být odvaha;-) Sidera, ty rozhodně odvahu máš, fotky vypadají mooc jedle:-)) a já ti za tu odvahu dávám plus a jsem přesvědčená, že je to dobrůtka;-):yes::yes:

Jej, to je fakt skvělý repept a lákavá fotka! Bodík:yes:

sidera, a koľko to asi stojí, musím sa u nás pozrieť v METRE:-D;-):yes:

Tejajo, já koupila maso v Makru. Je jemné, šťavnaté, něco mezi hovězím a divočinou, výborné. :-)

a jéje, ešte odkiaľ to klokanie mäso:-O Ako to chutí, myslím mäso akú má chuť ?

Tématické fráze:
klokaní maso, klokaní steak, klokaní maso recepty, klokaní guláš, úprava klokaního masa, recepty z klokaního masa, klokaní steak recept, klokaní maso cena, klokan recepty, klokan recept, recepty klokani maso, recepty na klokaní maso, klokani maso recept, recepty z klokana, klokaní steaky, klokani recepty, recept na klokana, recepty klokaní steak, klokaní maso-úprava, recepty klokan

Suroviny:
kýta klokaní, kompot ananasový, koření na steaky, koření argentina, omáčka sojová, omáčka worcesterová, olej olivový, mouka, rýže, skořice, rozinky, kompot ananasový

Přidat fotografie receptu