Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 366 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,07 g |
Tuky | 0,31 g |
Vláknina | 9,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepat, osolit, opepřit a obalit v hladké mouce. Zprudka opéct na sádle ve větším hrnci a vyjmout ven.
Krok 2: Do výpeku nasypat cibuli nakrájenou na čtvrt kroužky, na drobno nakrájený česnek a zázvor. Orestovat do sklovata, poté přidat rajský protlak. Prohřát a zalít vodou, podle požadovaného množství omáčky (cca 300 ml). Přidat pesto a kotlety.
Krok 3: Dusit do změknutí masa. Dosolit, dopepřit, případně podlít, dle chuti.
Zveřejněno 20. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá kotleta paní Jany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Rvw
Moje poznámka
Voňavá kotleta paní Jany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Rvw
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 32 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Suroviny:
kotleta,
protlak rajčatový,
cibule červená,
zázvor,
česnek,
pesto bazalkové,
mouka hladká,
pepř,
voda
Komentáře