Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Gulášek jatýrko a žampionek

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

jarda8012

Snadný

Suroviny

Porce: 1-2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 185 kJ /
522 kcal
Bílkoviny73,96 g
Tuky13,14 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 969 mg
Sodík 383 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy25,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme cibuli do hněda, přidáme nakrájená játra a srdce, zarestujeme, přidáme protlak, papriku, zamícháme a podlijeme pivem (já jen desítkou kvůli dětem) a vodou. Opepříme, přidáme rozmarýn a smil. Krok 2: Dusíme do změknutí, před koncem přidáme nakrájené žampióny. Dochutíme solí, pepřem, česnekem a čerstvou majoránkou. Dle chuti přidáme chilli.

Zveřejněno 6. 9. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášek jatýrko a žampionek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pxky

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Gulášek jatýrko a žampionek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pxky

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

tak tohle musí být dobrota, všechny ingredience já ráda, jen to pivo bych asi radši připíjela :-D:yes::yes:

Simona Skolakova: Čerstvý dávám,a trošku je to znát.

Mne zaujal v receptu smil,mám ho na zahrádce krásný velký,projdu kolem něj jen tak zlehka ho pohladím a za chvíli cítím vůni já né teda kari,ale maggi,ale pokud ho dám do pokrmu,tak mi přijde,že nic necítím,dáváš čerstvý a nebo sušený????Já ho mám jen pro okrasu,protože mi přijde v pokrmu,že nneí vůbec cítit možná,že dělám něco špatně,poraď;-)

Eja57: velká pravda,příště se polepším:-)

jardaharley: no to je mi jasný...ale byla by škoda, kdyby někdo s menším citem pro suroviny recept zkazil, když tam dá něčeho moc....kapišto:-K

To vím že se odpaří,:-) já dávám spoustu věcí jako je česnek,protlak,žampióny,.......tak nějak jak se říká na pocit:-) dle chuti.Vařím tak nějak od oka,a to mě na tom baví.

Můžeš klidně dvanáctkou - alkohol se při vaření odpaří....
Hezké, dala bych si...:yes:
Jen bych asi trošku upřesnila množství třeba toho rajčatového protlaku, já bych tam dala tak polévkovou lžíci, ať z toho není rajská....

Suroviny:
játra vepřová, cibule, srdce kuřecí, rozmarýn čerstvý, majoránka čerstvá, česnek, žampióny, sůl, pepř, chilli, pivo světlé, protlak rajčatový, paprika, olej

Přidat fotografie receptu