Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Broskvová rychovka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Smilexou

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 24

24

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 599 kJ /
1 577 kcal
Bílkoviny75,12 g
Tuky43,54 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 500 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy219,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Začneme šlehat bílky se solí. Jakmile začnou pěnit, postupně přisypeme cukr, pak žloutky a nakonec vodu. Vznikne tuhá našlehaná pěna, do které už jen vařečkou přimícháme mouky. Pozor hlavně na hrudky! Krok 2: Pečeme při 175°C, dokud se piškot nebude lepit na špejli a bude krásně zlatavý. Krok 3: Všechny ingredience na krém smícháme dohromady a pak jím potřeme vychladlý piškot. Krok 4: Broskve omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Želatinu uvaříme podle návodu a zalijeme jí broskve. Krok 5: Necháme vychladit v lednici.

Zveřejněno 9. 9. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvová rychovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l3oV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Broskvová rychovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l3oV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
vejce, sůl, cukr, voda, mouka hladká, mouka polohrubá, tvaroh měkký, smetana zakysaná, šťáva citronová, rum, cukr moučkový, broskve, želatina

Přidat fotografie receptu