Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 594 kJ / 1 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,84 g |
Tuky | 58,00 g |
Vláknina | 10,57 g |
Cholesterol | 693 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 22,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso s citronem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OY
Moje poznámka
Hovězí maso s citronem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OY
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 13 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 4 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 8 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 9 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 9 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 10 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 10 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty hovezi maso,
hovězí maso recepty,
hovězí plec recepty,
hovězí plec recept,
hovezi na kmine,
minutky z hovězího masa,
recepty z hovězího masa,
hovezi maso recept,
minutky z hovězího masa recepty,
recept hovězí maso,
recepty na hovězí maso,
minutka z hoveziho masa,
top recepty masa,
hovezi plec na zampionech,
hovězí minutky,
recept hovězí plec,
recepty hovězí plec,
minutka z hovězího masa recepty,
hovězí maso - minutka,
recepty s hovězího masa
Suroviny:
maso hovězí,
máslo,
cibule,
žampióny,
sůl,
kmín celý,
citron,
mouka hladká,
žloutek
Komentáře (1)