Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 160 kJ / 38 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,51 g |
| Tuky | 0,06 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ow3r
Moje poznámka
Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ow3r
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 3 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 7 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 22 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunkofleky
Kajkajak před 4 minutami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 7 minutami
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 54 minutami
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s ananasem
olapolap před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
mafinka888 před 1 hodinou
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 2 hodinami
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 2 hodinami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 3 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
srnčí játra recept,
jádtra z mladého srnce,
srnčí játra úprava,
srnci jatra na minutku,
srnčí játra,
nakladana jeleni jatra,
srnčí pravá svíčková recept myslivecká kuchařka,
herec petr haničinec myslivec,
srnci jatra ci s nimi
Suroviny:
játra,
sádlo,
solamyl,
víno červené,
protlak rajčatový,
sůl,
cibule,
jeřabiny
Komentáře (12)
A s dalším textem souhlasím. Ono je něco jiného napsat recept všeobecně známý (třeba s malou úpravou) a nebo zkopírovat něčí text doslova.
Nicméně já ctím autorství a hodně mně vadí to doslovné přepisování, vlastně kopírování cizích textů pod vlastním jménem. Málokdo si uvědomuje, že doslovné tohle je také krádež
Na na druhý komentář ti odpovím, že to moje "Na tajňačku" mělo být jen odlehčením textu, legrácka.
No, ono je rozdíl mezi koupí masa a "pajšlu"
Zatímco maso koupit lze, tak droby podle loveckého práva patří lovci (vedle trofeje) a játra by bylo lze získat přímo od myslivce...
...kdo chce, hledá způsoby
Na tajňáka: Chci to zkusit z telecích nebo vepřových jater, ovšem s přídavkem nějakého "divokého" koření. Zvěřina to sice nebude, ale dobré by to být mohlo!! Ale nikomu ani muk!