Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná cibule v anglické slanině

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pavelk pavelk

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 583 kJ /
378 kcal
Bílkoviny9,35 g
Tuky1,25 g
Vláknina23,66 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,02 g
Sacharidy77,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do mletého masa dáme rozmačkaný česnek a na jemno pokrájený vydlabaný střed z cibulí.
Maso osolit, okořenit, přidat nevařenou rýži a přilít asi 1/3 šálku vývaru. Vše důkladně promíchat. Směsí plnit cibule, kterým předem odřízneme vršek a všechny vydlabeme na co nejtenčí vrstvu, obalíme anglickou slaninou, kterou připíchneme párátky. Krok 2: Pečeme při 170 °C asi 30 až 40 minut.

Zveřejněno 4. 10. 2019

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná cibule v anglické slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4BNx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněná cibule v anglické slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4BNx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

hosta: V tom případě se omlouvám - nepochopil jsem původní příspěvek. Nyní jsem si v profilu nastavil odkaz na mé stránky.

pavelk: Nerozumíme si - já jen vysvětlovala důvod podezření, které tu zaznělo a doporučovala uvést, tak jako dělají mnozí jiní zde publikující blogeři, název blogu i do vašeho profilu, aby se předešlo případným podobným nedorozuměním, takže - nic ve zlém:-)

MamlajdaD: Má drahá. Je samozřejmé, že při pečení je vypek světlý, jak je vidět na fotografii, ale pořádný kuchař vypek připraví tak, aby byl tmavý a samozřejmě dochucený podle své chuti. Pokud máte zájem, napíši vám postup jak takovou šťávu, která je na bramborové kaši.

hosta: Pro vysvětlení: Ten blog, na který upozorňujete byl založen v září letošního roku a byl založen mojí osobou. Do bloku vkládám jen své a manželčiny recepty, a veškeré fotografie, i ty videa, je moje práce a mám také dovoleno, vkládat recepty (i její fotografie) od jiných kuchařek. Pokud se Vám nelíbí mé příspěvky na Topreceptech, budu ochoten zrušit můj profil. Není nic snazšího!

pavelk: Pokud je to tak, jak tvrdíte a recept je váš, pak se omlouvám. Mně jen zarazily takové drobné detaily, hlavně barva šťávy na hlavní fotografii, kde je šťáva krásně tmavá, ale na poslední fotce, kde jsou již hotové, pečené cibule, je šťáva dost světlá, takže současný výpek se vám povedl světlý a dříve jste měl výpeky tmavé? No asi to byla jiná cibule, nebo jiná náplň.

pavelk: z odkazu v poznámce není jasné jestli ten blog není třeba jen zdrojem inspirace. Uvádíte jej k receptům až od letošního září, u posledních receptů, přestože jste na Topkách od r. 2009. Možná, kdybyste se k němu přihlásil v profilu, vyhnul byste se takovému podezření, které tu zaznělo:-)

MamlajdaD: Má drahá, svolení autorky nepotřebuji, jelikož jsem autorem receptu i fotografie. Stačí na vysvětlení?

pavelk: Krásné jídlo, jistě moc chutné! A doufám, že svolení použít původní fotografii
autorky receptu máte?!:-O:-O:-?

Tématické fráze:
plněná cibule, anglická slanina na cibulce, plněná cibule s anglickou slaninou, plněná cibule recept, plněné cibule, anglicka na cibulce, plněná anglická slanina recept

Suroviny:
cibule, slanina anglická, česnek, rýže, pepř mletý, sůl, vývar zeleninový, párátka

Přidat fotografie receptu