Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 588 kJ / 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,51 g |
Tuky | 9,22 g |
Vláknina | 20,76 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 4,34 g |
Sacharidy | 99,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rarášči (placičky) z lesních hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RzEE
Moje poznámka
Rarášči (placičky) z lesních hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RzEE
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 3 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 5 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 2 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 7 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 7 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 9 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 10 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 10 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 12 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Tématické fráze:
houbové placičky,
plecičky s hub,
placičky z hub,
recepty z hub
Suroviny:
houby čerstvé,
vejce,
pivo světlé,
česnek,
majoránka,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
solamyl,
mouka hladká,
olej
Komentáře