Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svítek z kadeřávku

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 901 kJ /
693 kcal
Bílkoviny50,44 g
Tuky28,88 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 789 mg
Sodík 538 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy51,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme na malé kúsky nakrájaný kučeravý kel (kadeřávek), kým nezavädne. Osolíme, ochutíme muškátovým kvetom a odstavíme z ohňa. Krok 2: Kel rozotrieme na dobre vymastený pekáč. Krok 3: Mlieko, vajcia a múku dobre rozšľaháme a zmesou zalejeme kel. Krok 4: Pečieme v rúre na 180°C dozlata.
Podávame teplé s hlávkovým alebo iným šalátom.

Zveřejněno 7. 10. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svítek z kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WGMx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svítek z kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WGMx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kadeřávek recepty, recepty z kadeřávku, recept z kaderavku

Suroviny:
kadeřávek, olej, květ muškátový, sůl, mléko, vejce, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu