Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 255 kJ / 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
Tuky | 51,74 g |
Vláknina | 33,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 419 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 37,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Očištěné houby pokrájíme velmi nadrobno, podusíme na oleji doměkka, osolíme, opepříme, přidáme žloutky a mícháme do zhoustnutí. Houbovou směs necháme vychladnout, do vychladlé přidáme kečup a hořčici, podle potřeby dosolíme a případně připepříme.
Krok 2: Chleba opečeme na oleji nebo v topinkovači a potřeme česnekem. Navršíme houbovou směs a ozdobíme zeleninou – kolečky rajčete, okurky apod. Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 14. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
Moje poznámka
Jednoduchý "tatarák" z hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3AzO
Nejnovější recepty
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 5 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 9 hodinami
Brynzové halušky III
Přidáno před 23 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno 8. 4. 2025 10:02
Andělská čokoláda
Přidáno 8. 4. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevné makronky
_Daniela_ před 1 hodinou
Jahodová zmrzlina
Ennia před 2 hodinami
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 2 hodinami
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 3 hodinami
Bramboračka
david.k před 3 hodinami
Holandský mletý řízek se sýrem
Vokro před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Janet.P před 5 hodinami
Houskové knedlíky
Lubos74 před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
janickajan před 5 hodinami
Kuřecí prsa na paprice
Ivcaaa před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hub,
jednoduchy recept z hub,
tatarák z hub
Suroviny:
houby,
žloutek,
pepř,
olej,
kečup sladký,
hořčice,
protlak rajčatový,
topinka
Komentáře (3)