Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí pomazánka z uzených šprotů a ančoviček

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 339 kJ /
320 kcal
Bílkoviny22,50 g
Tuky20,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 450 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy12,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z obou rybiček slijeme olej, rybky přemístíme do hlubší misky, přidáme pomazánkové máslo a nejlépe ponorným mixérem rozmixujeme dohladka. Krok 2: Po vychlazení v lednici mažeme na čerstvé pečivo, můžeme dozdobit petrželovými lístky.

Zveřejněno 19. 10. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí pomazánka z uzených šprotů a ančoviček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0x5y

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí pomazánka z uzených šprotů a ančoviček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0x5y

Marie

Tématické fráze:
rybí pomazánka, rybí pomazánka recept, ančovičky recept, pomazánka ze šprotu, rybi pomazánka a, ancovycky pomazánka, pomazanka rybi s pomazánkového másla ze šprotu, uzené šproty pomazánka, recept na rybí pomazánku, ančovičky recepty, recepty rybí pomazánka, recepty rybí pomazánky

Suroviny:
šproty uzené, filet z ančoviček, pomazánkové máslo,

Přidat fotografie receptu