Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý gulášek k večeři

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jarda8012

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 292 kJ /
309 kcal
Bílkoviny20,48 g
Tuky15,51 g
Vláknina12,76 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 69 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy18,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme cibuli, přidáme žampiony, krátce podusíme, přidáme česnek, maso, orestujeme. Zaprášíme paprikou, dáme protlak, orestujeme a zalijeme troškou vody. Podusíme. Krok 2: Dochutíme sojovkou, solí, pepřem, majoránkou, gril. kořením.

Zveřejněno 31. 10. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý gulášek k večeři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VBD1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlý gulášek k večeři

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VBD1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

Super nápad! Ať si každý dochutí podle svého, já dala místo žampionů sušené houby, takže rychlovka bez krájení. Přidala ostravskou klobásku co zbyla poslední v lednici.. Celé jsem to dělala ve větším množství, podlila, zahustila a třeba s rýží je to super oběd třeba i do krabičky do práce :-8

jardaharley: Chápu. Já raději maso než koření. ;-)

protože to mám rad?:-Q

Drobek: Paprika, pepř, majoránka, česnek, rajský protlak, to přece na ochucení guláše úplně stačí! Sojovka patří někam úplně jinam a grilovací koření je zase paprika, pepř .......

Dajda: taky se divím.

Proč grilovací koření a sojovka do guláše? :-O

Tématické fráze:
ochucení guláše

Suroviny:
maso mleté, žampióny, cibule, česnek, protlak rajčatový, paprika, koření grilovací, sůl, pepř, majoránka, olej, omáčka sojová, voda

Přidat fotografie receptu