Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát z Rozkoše

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: Podle velikosti candáta

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 512 kJ /
361 kcal
Bílkoviny1,54 g
Tuky33,52 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Candáta očistíme, vykucháme, po délce překrojíme na dvě poloviny a zbavíme páteře. Nakrájíme na porce, do kterých uděláme zářezy, aby se candát při pečení nezkroutil. Osolíme, pokapeme citronem a necháme proležet, maso se citronovou šťávou zpevní. Krok 2: Na talířek dáme změklé máslo, přidáme na jemno nastrouhanou cibuli, pepř, libeček a vidličkou našleháme. Potřeme porce candáta, kterého dáme na grilovací plech, posypeme kmínem a upečeme v troubě na 200°C asi 30 minut.

Zveřejněno 1. 11. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát z Rozkoše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gzZY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát z Rozkoše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gzZY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
candát recept, candát recepty, recepty z candáta

Suroviny:
candát, citron, sůl, máslo, cibulka, libeček, pepř mletý, kmín celý

Přidat fotografie receptu