Jitrnice s kysaným zelím a bramborem
Zbyly vám ze zabijačky jitrnice? Dejte si je k obědu s kysaným zelím připraveným se škvařenou slaninou a vařeným bramborem. Jitrnice stačí obalit v mouce a opéct na troše oleje.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,85 g |
Tuky | 95,96 g |
Vláknina | 12,62 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 4,80 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 32,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOEw
Moje poznámka
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOEw
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 10 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 13 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 12 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 13 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 14 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 14 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 15 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 15 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 16 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak ohřát jitrnici,
jitrnice se zelím,
opečená jitrnice,
jak ohřát jitrnice,
jelito s kysaným zelím,
jitrnice s brambory,
recept jitrnice že zelím,
opečené jitrnice,
jitrnice se zelím a bramborama,
zeli k jitrnici,
jaké zelí k jitrnici?,
jak ohřát itrnici,
jaternice se s kysaným zelím,
jitrnicový prejt se s kysaným zelím,
opečene jelito,
jak ohřát kysané zelí,
zelí k jitrnice,
opečená jitrnice s brambory,
vajecina se kysaným zelím,
recept jitrnice kyselé zelí brambory
Suroviny:
jitrnice,
mouka hladká,
olej,
zelí kysané,
cukr,
slanina,
cibule,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (25)
Doufal jsem, že aspoň jitrnice nepraskne (byla menšího průměru)
No, spletl jsem se..., co mohlo, to prasklo
A je to venku...
Důležité je, že střívka nepraskají
No, asi má vliv i složení míšeniny a také jak moc jsou střívka naražená...