Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 031 kJ / 1 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,69 g |
Tuky | 61,69 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 553 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,74 g |
Sacharidy | 162,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu narežeme na malé kocôčky a dáme restovať. Keď pustí tuk, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme. Vložíme narezané huby, rascu, soľ a restujeme cca 10 min, kým sa všetka voda nevydusí. Necháme vychladnúť.
Krok 2: Múku, mlieko, vajcia, soľ a prášok do pečiva vymiešame na hladké cesto a necháme cca 10 min postáť.
Krok 3: Huby pridáme k cestu, premiešame a na lievanečníku pečieme lievance.
Krok 4: Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 22. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKND
Moje poznámka
Houbové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKND
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 11 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Jahodový kakaový tunel
Přidáno 7. 4. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 1 hodinou
Dušený květák
Eva_H před 1 hodinou
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 2 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 2 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 3 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 3 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 5 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 5 hodinami
Suroviny:
houby lesní,
slanina uzená,
cibule,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
prášek do pečiva,
kmín mletý,
sůl
Komentáře (1)